avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1100 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum trebuie să procedez să las moștenire unui nepot ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum trebuie să procedez să las moștenire unui nepot care este ...

Cum trebuie să procedez să las moștenire unui nepot care este în Anglia partea mea de avere. Trebuie să vină părinții? Menționez că nepotul este minor are 12 ani.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ca sa lasati mostenire, nu trebuie sa vina nimeni. Mergeti dvs la notar si faceti un testament.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util

Buna ziua,
Faceti testament pentru nepot.
Dar, va trebui sa aveti in vedere faptul ca, copii dvs. sunt mostenitori rezervatari, asta inseamna ca nu veti putea lăsa totul prin testament nepotului. Nu trebuie incalcata rezerva succesorala pentru mostenitorii rezervatari.

petre059 a scris:

Cum trebuie să procedez să las moștenire unui nepot care este în Anglia partea mea de avere. Trebuie să vină părinții? Menționez că nepotul este minor are 12 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testament paraschiv mariana paraschiv mariana Buna seara, Am un unchi(fratele bunicii) care mi-a facut un testament in fata unui avocat, pentru toate bunurile sale mobile si imobile. Sotia unchiului a ... (vezi toată discuția)
Exprimare text in testament popo_acas popo_acas Buna ziua, Nu cunosc , care ar fi formulele de text care trebuie folosite in un testament . Adica daca X doreste sa dirijeze catre Y , proprietatea P cu ... (vezi toată discuția)
Mostenirea ragazza_morena2009 ragazza_morena2009 as dori sa stiu in cazul in care bunica mea a murit si mie mi-a lasat testament in care ma numeste mostenitor al ei alaturi de copiii ei am drept de castig ... (vezi toată discuția)