avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Care este codul CAEN cel mai potrivit pentru ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Care este codul CAEN cel mai potrivit pentru exercitarea funcției?

Care este codul CAEN cel mai potrivit pentru exercitarea funcției de Responsabil cu Protectia Datelor Externalizat ?
Ultima modificare: Marți, 31 Ianuarie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Servicii externalizate dpo / srl - cod caen necesar cristianbrana cristianbrana Buna ziua, Intentionez sa urmez un curs acreditat de RESPONSABIL CU PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL, Cod COR 242231, iar ulterior sa ofer acest ... (vezi toată discuția)
Vanzare deseuri - necesitatea unei autorizatii de mediu gabrieladina gabrieladina Am nevoie de autorizatie de mediu,in stiuatia in care firma mea,al carui obiect principal de activitate este comercializarea materialelor de constructii vinde ... (vezi toată discuția)
Responsabil protectia datelor madalina bobeica madalina bobeica Buna ziua, As vrea sa stiu daca o societate care furnizeaza materiale de constructii este obligata sa-si angajeze responsabil cu protectia ... (vezi toată discuția)