avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Responsabil protectia datelor
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Responsabil protectia datelor

Buna ziua,

As vrea sa stiu daca o societate care furnizeaza materiale de constructii este obligata sa-si angajeze responsabil cu protectia datelor.

Mentionez ca aleatoriu societatea primeste date personale ale persoanelor fizice (ex: sofer care transporta marfa) si furnizeaza rar materiale de constructii unor persoane fizice.

Cat priveste proprii salariati in numar de 8 (aici facandu-si aplicarea art. 30 din Regulamentul privind protectia datelor cu caracter personal), societatea are externalizate atat serviciile de contabilitate, cat si pe cele de resurse umane, firmele respective catre care s-a facut externalizarea fiind obligate sa-si numeasca responsabil, astfel cred eu fiind protejata si societatea in discutie.

Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 5 Iulie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Responsabil cu protectia datelor cu caracter personal oanaportar oanaportar Hristos a inviat ! Conform legii, din 25.05.2018 intra in vigoare anumite Reguli privind protectaia datelor cu caracter personal. Societatile comerciale ... (vezi toată discuția)
Societate care presteaza servicii in conditiile art.2 alin.5 din hg 500/2017 ArealExpert ArealExpert Societatea X are incheiate contracte de prestari servicii transmitere date in REGES cu mai multi angajatori . Activitatea preponderenta a firmei este in ... (vezi toată discuția)
Protectia datelor cu caracter personal conform noii legislatii karesz888 karesz888 Suntem o firma care activeaza in domeniul constructiilor si instalatiilor. Ce responsabilitati concrete avem pentru respectarea noii legislatii privind ... (vezi toată discuția)