avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Contract de sponsorizare si asociatie sportiva
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Contract de sponsorizare si asociatie sportiva

Contract de sponsorizare si asociatie sportiva
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 21:11, 5 Martie 2023
Buna ziua. Am doua fete care practica tenisul de camp de performanta. As dori sa obtin contracte de sponsorizare. Ce este bine sa infiintez pentru a incheia contracte de sponsorizare?
o asociatie cu scop de sprijinire a tenisului de performanta.... daca ele practica tenisul la un club sportiv unde din diverse motive nu puteti sau nu doriti sa ajunga sponsorizari pentru ele..... INSA poate fi o problema, ca un club sportiv promoveaza de regula sponsorii clubului, trebuie sa vedeti in ce masura poate fi promovat numele si imaginea unor sponsori care sprijina acele sportive dar direct, personal, nu prin intermediul acelui club sportiv.... Sau ONG-ul care primeste sponsorizarea sa o doneze / acorde ca si grant clubului sportiv in care activeaza ca sportive legitimate acele sportive....
Ultima modificare: Duminică, 5 Martie 2023
radumititean, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare asociație /ong care sa sprijine sportivii Ana Corina P Ana Corina P Infiintare asociatie Buna ziua. Vă rog mult să mă ajutați cu o informație. Sora mea are 14 și este sportiva, joaca tenis de performanta. De a lungul ... (vezi toată discuția)
Sponsorizare sportiv strain ETor ETor Cazul este urmatorul: Sportiv cu dubla cetatenie care are resedinta in Romania dar reprezinta o federatie straina doreste sa obtina sponsorizari din partea ... (vezi toată discuția)
Asociatie sportiva sau club sportiv biancarenata biancarenata Buna ziua, Suntem un grup de părinți care dorim să atragem sponsorizări, și redirecționarea celor 2 % din venit pentru o echipa de handbal ... (vezi toată discuția)