avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Completarea declarației unice cu câștiguri din ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Completarea declarației unice cu câștiguri din investiții.

Buna seara! As dori sa stiu daca ma poate ajuta cineva cu experienta si care a mai facut asta, sa completez declaratia unica pentru unele castiguri din criptomonede, actiuni si forex contra cost bineinteles. Rog pe cei interesati sa-mi lase o adresa de contact sau un numar de telefon in mesaj. Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 31 Ianuarie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Impozit forex! Zeron4478 Zeron4478 Va salut! Vreau sa incep sa tranzactionez pe Forex si am si eu cateva intrebari: -Este nevoie sa depun declaratia unica sau mi se trage din fiecare ... (vezi toată discuția)
Cum se raporteaza veniturile obtinute din tranzactionarea pe piata forex? Farcas Matei-Tudor Farcas Matei-Tudor Bună ziua! Mă numesc Matei, am 16 ani și aș ruga pe cineva foarte bine informat să mă ajute să clarific următorul aspect. Doresc să încep să ... (vezi toată discuția)
Impozite etfmatic și etoro SebyFloyd SebyFloyd Bună ziua, Am două întrebări în legătură cu taxarea veniturilor obținute prin robo-advisors (ETFmatic) și eToro. 1. Acum mai mult timp am ... (vezi toată discuția)