avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1000 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Verificarea instalatiei de gaze la blocuri
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Verificarea instalatiei de gaze la blocuri

La blocul nostru nu s-a efectuat verificarea instalatiei de gaze de peste 4 ani. Suntem posibili de amenzi in afara de intreruperea gazului?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:49, 2 Februarie 2023
Verificarea instalatiei de gaze din bloc pana la usa apartamentelor se efectueaza o data la 10 ani, iar in apartamente o data la 2 ani. Firma de distributie gaze anunta in scris programarea pentru asociatie/ locatari.
Daca nu s-au facut dupa 2 ani se primeste amenda ? aceasta cred ca erea intrebarea.
Ultima modificare: Joi, 2 Februarie 2023
sanda65, utilizator
Verificarea instalatiei de gaze parte comuna se face la interval de 10 ani
Instalatia individuala se verifica la interval de 2 ani
Daca nu s-a executat verificarea in termenul legal ,automat utilizatorul nu detine proces verbal si autorizare instalatie individuala si este pasibil de amenda

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Racordare butelie la aragaz gambette gambette Datorita indolentei com. executiv al asociatiei care nu a respectat efectuarea verificarii periodice a instalatiei comune a retelei de gaz furnizorul s-a ... (vezi toată discuția)
Refuz montare val3ros val3ros buna ziua...fac apel la bunavointa dumneavoastra pt a primii sfaturi legate de urmatorul caz.... ...asociatia de proprietari a fost notificata de Distrigaz ca ... (vezi toată discuția)
Iscir pentru centrala de acasa? ? robertmihairadu robertmihairadu S\'altare. Zilele aceste m-a sunat o duduie spunandu-mi ca trebuie sa reinnoiesc autorizatia ISCIR (la doi ani), eu figurand in baza lor de date ca fiind ... (vezi toată discuția)