avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua, am fost dat in judecată de asociația de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua, am fost dat in judecată de asociația de locatari ...

Bună ziua, am fost dat in judecată de asociația de locatari pt neplata întreținerii, am achitat tot ,dar acum pt cadastru am nevoie de o adeverință la notar din partea asociației, dar președintele refuză să,mi dea ,ce aș putea face in acest caz?multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:20, 3 Februarie 2023
Faceti-i reclamatie pentru neindeplinirea obligatiilor, la primarie, conform art. 102 din legea 196/2002
[ link extern ]
Initial notificati oficial presedintele de asociatie cu obligatia eliberarii documentului necesar la ocpi-sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta
Notificarea o comunicati postal cu mandat de confirmare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta administrator de bloc eump93 eump93 Buna seara! Acum o săptămâna și jumătate am fost inundata in urma precipitațiilor abundente, deși stau la etajul 3 din 10. Am asigurare, am întocmit ... (vezi toată discuția)
Refuz eliberare adeverinta pentru vanzarea unui imobil andreeaflorentina andreeaflorentina Ma intereseaza sa stiu cum pot face dovada faptului ca presedintele de bloc refuza sa-mi elibereze adeverinta necesara vanzarii unui imobil. Multumesc (vezi toată discuția)
Buna seara, apartamentul in care locuiesc fost inundat de catre ... ionita aurel ionita aurel Buna seara, Apartamentul in care locuiesc fost inundat de catre un locatar aflat la etajul superior,eu am asigurata casa si am chemat firma de ... (vezi toată discuția)