avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Bunica a avut 8 pogoane de pământ ,în ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Bunica a avut 8 pogoane de pământ ,în timpul vieti ...

Buna ziua! Bunica a avut 8 pogoane de pământ ,în timpul vieti a donat 1 pogon de pământ unui frate ,noi suntem trei frați toti ,mama a decedat, întrebare: Putem să-i stricam actul de donatie fratelui făcut de bunica pe acel pogon de pământ ținând cont că alți moștenitorii nu mai sunt?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:49, 4 Februarie 2023
Nu, nu puteti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune victor_2013 victor_2013 Buna seara, Tatal meu a decedat, luna trecuta. El a fost casatorit de doua ori prima data cu mama mea din care a divortat in 1995, iar la partaj a plecat cu ... (vezi toată discuția)
Departajare teren DraguMircea DraguMircea Buna ziua. Numele meu este Dragu Mircea, inginer de profesie. Apelez la serviciile dumneavoastra intrucat am nevoie de cateva sfaturi. Tatal meu are doi ... (vezi toată discuția)
Testament realizat inainte de 1989 mottudor mottudor Buna ziua, Vreau sa va prezint o situatie, pentru care eu nu am raspuns. Inainte de decesul bunicului (anul 1984), acesta a facut care mine (nepot), un act de ... (vezi toată discuția)