Detin un SRL si imi platesc singura taxele la pensie si sanatate, desi eu nu am nicio activitate pe firma. Din cauza actualei legislatii care prevede supraimpozitarea contractelor part time, pana de curand trebuia sa achit ca si cum lucram full time desi eu nu am nicio activitate pe firma. De curand m-am angajat in alta parte. Contractul este determinat, pe 10 zile si se prelungeste prin act aditional la fiecare 10 zile, timpul de lucru este de 8 ore pe zi/40 h pe saptamana, desi eu efectiv lucrez doar 3 zile pe saptamana. Nu stiu de ce au facut acest tip de contract. Salariul este cel minim pe economie pentru 8 ore. Intrebarea mea e daca eu pot cumula aceste 2 contracte cf legii si sa ma trec pe firma mea la doar o ora cu salariul aferent unei ore (minim) ca sa nu mai platesc taxe pt 8 ore lunar. Faptul ca noul contract este pe perioada determinata reprezinta un impediment?
Atentie la c.i.m. pe durata determinata ..prelungirea poate dura pana la 36 de luni .
In speta, puteti incheia un c.i.m. part-time cu societatea dvs, dar aveti grija ca programul de munca sa nu se suprapunba cu cel de la c.i.m. cu norma intreaga.