avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1062 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua.Trebuie sa fac o reclamatie catre tribunal ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua.Trebuie sa fac o reclamatie catre tribunal deoarece ...

Buna ziua.Trebuie sa fac o reclamatie catre tribunal deoarece angajatorul nu mi-a achitat concediul pre si postnatal.Ma puteti ajuta cu ce date ar trebuii sa contina acea reclamatie?
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:25, 4 Februarie 2023
Este greu de formulat o astfel de solicitare pe un Forum , fara date exacte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa rezolv problema ? razvanmarian razvanmarian Buna ziua Daca cititi postarea me de anul trecut cu vedere la problemele pe care le-am facut in trecut adica Z-turi de la casa de marcat ne depuse ... (vezi toată discuția)
Angajat fara cim si neplata salariului in totalitate adina_georgiana07@yahoo.com adina_georgiana07@yahoo.com am lucrat 2 luni la un hotel in program de 24 cu 48h . m-a tot dus cu vorba ca imi face CIMsi nu s-a mai intamplat. evident ca banii nu-i dadea la timp si din ... (vezi toată discuția)
Ajutor- micsorare cuantum poprire ELE2804 ELE2804 buna ziua.trebuie sa formulez o cerere pentru micsoarea sumei de 300 lei lunar la un imprumut fiindca am in intretine sotia si copilul..am poprire pe contul ... (vezi toată discuția)