avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Care este codul CAEN potrivit pentru audit de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Care este codul CAEN potrivit pentru audit de securitate informatica?

Care este codul CAEN potrivit pentru audit de securitate informatica pe ISO 27001 sau ISO27701 ?
Ultima modificare: Luni, 6 Februarie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Responsabil cu calitatea anca.d anca.d Buna dimineata! Spuneti-mi va rog, daca nu am cursuri pentru Responsabil cu calitatea, pot intocmi si sustine documentatia pentru prelungire acreditare ... (vezi toată discuția)
Activitati de consultanta in management Ramona24 Ramona24 Cod caen - 702 Activitati de consultanta in management 7021 Activitati de consultanta in domeniul relatiilor publice si al comunicarii 7022 Activitati de ... (vezi toată discuția)
Implementare iso ? florin89 florin89 Buna ziua, Am si eu o intrebare si anume: O firma cu obiectul de activitate 7022-Consultanta pentru afaceri si management doreste sa ofere servicii de ... (vezi toată discuția)