avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale activitati de consultanta in management
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

activitati de consultanta in management

Cod caen - 702 Activitati de consultanta in management
7021 Activitati de consultanta in domeniul relatiilor publice si al comunicarii
7022 Activitati de consultanta pentru afaceri si management
Ce poti face mai exact ca PFA pe aceste activitati (ce inseamna aceste activitati concret) si ce pregaire trebuie sa ai?
multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ramona24 , utilizator 14:35, 29 Octombrie 2012
In nici un caz consultanta juridica, exclus. Am inceput cu ce nu se poate!
:)) bun si ce se poate atunci....? consultanta e un termen ingaduitor, dar pe aceste coduri mai sus mentionate ce anume poti presta ?
Ultima modificare: Luni, 22 Octombrie 2012
Ramona24, utilizator
Acordarea de consultatii, indrumare si asistenta pentru firme si alte organizatii pe probleme de management, cum ar fi: planificarea strategica si organizatorica, procese de retehnologizare, managementul schimbarilor, reducerea costurilor si alte probleme financiare, obiective si strategii de marketing; planificarea de politici privind resursele umane; strategii de compensare si pensionare; planificarea productiei si planificarea controlului.
etc, etc. Aceasta clasa exclude:
consultanta si reprezentare juridica, vezi CAEN 6910
etc.
Prin codul 7022 puteti acorda consultanta in accesarea de fonduri europene si managementul proiectelor. Puteti de exemplu sa scrieti proiecte cu finantare nerambursabila.
E doar un exemplu, puteti sa faceti multe alte activitati.

Mult succes!

Alte discuții în legătură

Activitate financiar contabila pe cod caen 7022? AdrianRosca AdrianRosca Daca am la PFA cod caen 7022 pot sa desfasor activitati in domeniul financiar - contabil? (vezi toată discuția)
Contract de consultanta pfa cod caen 7022 AlphaAlex AlphaAlex Ce contracte sunt valabile pentru desfasurarea 7022 - Activitati de consultanta pentru afaceri si management? Pot incheia contracte de consultanta? (vezi toată discuția)
Activitati pe codul caen 7022 daciana91 daciana91 Buna ziua, care din activitatile enumerate pot fi desfasurate in baza codului CAEN 7022? - intocmire si transmitere in Revisal a contractelor de ... (vezi toată discuția)