avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... DACA SUNT ANGAJAT PE PERIOADA DETERMINATA POT SA MA ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

DACA SUNT ANGAJAT PE PERIOADA DETERMINATA POT SA MA TRANSFER ...

DACA SUNT ANGAJAT PE PERIOADA DETERMINATA POT SA MA TRANSFER LA O ALTA INSTITUTIE PUBLICA IN ACEASTA PERIOADA?
Cel mai recent răspuns: Danaioana , utilizator 13:50, 7 Februarie 2023
Dacă sunteți funcționar public, nu, întrucât transferul reprezintă o modalitate de ocupare a funcţiilor publice și operează asupra funcțiilor publice vacante, nu temporar vacante.
Ultima modificare: Marți, 7 Februarie 2023
Danaioana, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functionar public angajat pe perioada determinata alexandra_g alexandra_g Poate fi un functionar public care este angajat pe perioada determinata [u] transferat [/u] pe un alt post vacant (titularul acestui post vacant avand ... (vezi toată discuția)
Angajata pe perioada determinata, transfer pe un alt post adrianaapetrei adrianaapetrei buna ziua, sunt angajata(in urma unui concurs) pe un post temporar vacant de functionar public- consilier asistent , in cazul in care , pana mi se termina ... (vezi toată discuția)
Transfer ulacramioara ulacramioara Am si eu o nelamurire, va rog sa ma ajutati. Se poate ca un functionar public pe perioada determinata sa se transfere in interesul serviciului pe perioada ... (vezi toată discuția)