avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua, Sunt salariat la o firmă de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua, Sunt salariat la o firmă de telecomunicații. Am ...

Bună ziua,
Sunt salariat la o firmă de telecomunicații. Am 59 de ani și peste aproximativ două luni voi intra in comisia de pensionare pe caz de boală.
In luna octombrie 2022 , am depus o cerere la HR, cu rugămintea să mi se înmâneze un document cu toate sporurile primite, in decursul anilor 1991-2001. Am primit un mail prin care mi s-a spus că s-a primit cererea mea.
Au trecut patru luni și ...nimic.
Exista vreun termen legal, care sa îi oblige pe funcționarii din HR să îmi trimită documentul, din care să reiasă acele sporuri, necesare pentru calcularea. punctului de pensie?
Sunt angajatul firmei din anul 1991 și până în prezent.
Va mulțumesc anticipat!
Ultima modificare: Marți, 7 Februarie 2023
neanae, utilizator

Alte discuții în legătură

Dosar de pensionare zakazaka zakazaka Dosar de pensionare Buna ziua .Anul acesta am dreptul de a iesii la pensie ,avand 59 de ani pentru ca am lucrat in Laminorul Braila din 1982 pana in 2013 cand ... (vezi toată discuția)
Cm neplatit am o situatie ciudata. angajatorul mi-a cerut la ... Elena202119 Elena202119 CM NEPLATIT Am o situatie ciudata. Angajatorul mi-a cerut la angajare sa aduc stagiul de cotizare de la ultimul angajator. Dupa aproximativ 3 luni am avut ... (vezi toată discuția)
Pensionare 2740826332154 2740826332154 pentru o femeie in varsta de 59 ani(nascuta la 13.11.1954) pensionata de boala gradul 2 cu o vechime de 32 ani din care 10 ani lucrati la radiologie,as dori sa ... (vezi toată discuția)