Buna ziua, am si eu o dilema si sunt grea la capitolul receptionare, am facut portarea de la telekom la orange, nu am stiut ca trebuie sa fac in scris rezilierea sau ma rog sa anunt direct la ei, cei de la orange au facuto imediat si au spua ca ii fara probleme si daca ma suna inapoi sa nu raspund ca imi fac doar alte oferte, bun am lasato asa, acum am primit msj si mail de la Kredyt Inkaso cu o suma de plata 214.ceva,pot cumva sa cer ultimele date ale mele de la telekom si ultimul apel cum ca mi-am dat acordul verbal pt reinoire contract? Din cate imi amintesc nu am vrut, si nustiu cum pot dovedi asta, am un contract din 2020 ce l-am gasit prin google photos, mar ajuta oare acel fisier sa fac vreo dovata? Nu ar fi trebuit sa preieie orange abonamentul meu? Sunt confuza si nu pricep foarte bine, sunt pe modulul batran si nu inteleg atatea ocolisuri cand prezinta o situatie, multumesc daca imi veti raspunde
Edit2:revin cu un apel de la dansa cu Kredyt Inkaso:ei se bazeaza pe promisiunea mea ca voi plati, si nu prea au fost deloc intelegatori sa stea la telefon cu mine sa asculte ce am de zis, eu pun pana pe biblie si jur ca nu am primit nimic in posta de la ei, si ei pretind ca au trimia scrisoare defapt, eu am cerut de la ei niste date pur si simplu in scris unde atesta ca eu trebuie sa platesc, nu mi se pare normal sa mi se ceara o plata la ceva ce nici macar nu am fost pusa la cunostiinta odata cu portarea mea la orange, nici dansul ala nu mia zis ca nu mi sa incheiat perioada si ca mai bn astept,nici nu sant sigur cum am aranjat situatia cu ultimul abonament telekom ca vroiam sa renunt insa nustiu ce am hotarat cu ei, vreau si eu acele "inregistrari" care pretind ca o fac ei, sa aud si eu ce am stabilit, nemai fiind clientul lor, am apelat cu un mail la kredyt inkaso sa imi spuna detaliile contractului meu din ziua A pana in ziua Z portarii mele si ultima facturasau ultimul contract incheiat cu telekom ca sa vad cat am totusi de plata si sa nu fie de la ei din burta, in mod normal nu ar trebui sa ni se comunice din partea cealalta ca sa asteptam terminarea contractului inainte de portare? Ca platim ca prostii se pare