avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ma judec de 3 ani la judecătoria Pitesti ptr ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

ma judec de 3 ani la judecătoria Pitesti ptr stabilire ...

Domnilo ma judec de 3 ani la judecătoria Pitesti ptr stabilire domiciliul minor/ care minora a fost părăsită de mama/protecția copilului Argeș mi-o dă mie ca tat printr un raport nr 34179..09...09..2020 fincă mamă este plecată la prostituție în Irlanda
Din data respectiva am înainta mai multe dosare ptr stabilire domiciliul minore dar ii da domiciliul minorei tot la mamă/care această nu are un domiciliul stabil/ concret cu ce este la dosar//este plecată la prostituție în Irlanda/

de ce nu vine să mama vadă minora sau săi plătească pensiea alimentară de 3 ani /și de 3 ani alocația o ridică prin procură una din rude care a fost lăsată minoră/ păna sa fie ridicată de protecția copilului Argeș ..După ce a fost definitivă această mamă de minoră nu sa prezentat sa ridice minora/ ffincă are interdicție sa nu părăsesc Irlanda

Eu am înainta inc alt dosar ordonanță preș/ptr stabilire domiciliul minor..care și acest dosar care am avut termen pe 7 /2/2023.nu sa prezentat această mamă/ având dovezi etc și domiciliul minorei ramane tot la o mamă care este la prin Irlanda
Ultima modificare: Joi, 9 Februarie 2023
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Anyțq , utilizator 10:48, 9 Februarie 2023
Vă rog să nu mai ștergeți /dacă mă puteți ajuta
Manuela Rășină, administrator
Nu ștergem, însă am editat limbajul nepotrivit. Vă rog să vă expuneți problema fără considerațiile pe care nu le mai vedeți.
Mulțumesc.
Am.sters eu ca a postat in topicurile altora, vechi de ani de zile si in curand se va alege cu restrictie pt ca tot deschide subiecte noi scriind cu majuscule, atacuri la persoana, etc

Asa ca domnule utilizator, ori expuneti problema civilizat si asteptati si sfaturi, ori nu o sa mai puteti posta deloc.
gi-jane2, moderator
Scuze..Dar la ce probleme sint la judecătoria Pitești/ credeți că mai pot de trei ani să mai mă corectez/ /dv ma credeți ca nu știm unde să mai apelăm. Va rog să mă scuzați

Manuela Rășină a scris:

Nu ștergem, însă am editat limbajul nepotrivit. Vă rog să vă expuneți problema fără considerațiile pe care nu le mai vedeți.
Mulțumesc.

Va rog să mă scuzați/ sincer va spun am 3 ani de zile decât acesta copil se afla la mine/și ea ca mamă nu se prezintă la termen de judecată/merge cu un buletin expirat/ dosare penalee/etc...

gi-jane2 a scris:

Am.sters eu ca a postat in topicurile altora, vechi de ani de zile si in curand se va alege cu restrictie pt ca tot deschide subiecte noi scriind cu majuscule, atacuri la persoana, etc

Asa ca domnule utilizator, ori expuneti problema civilizat si asteptati si sfaturi, ori nu o sa mai puteti posta deloc.

Alte discuții în legătură

Precizez că la apelul din 26/4/2023/pe care l-am avut cu dosar ... Anyțq Anyțq Precizez că la apelul din 26/4/2023/pe care l-am avut cu dosar nr 21549/280/2022/ fiind. minora la noi de 3 ani/am cerut noi la executor sa se prezinte să ... (vezi toată discuția)
Indemnizație copil si alocatie Cosmina1992 Cosmina1992 Buna ziua, încep prin a va spune ca am depus dosarul de indemnizatie si alocație in data de 09 Noiembrie 2018 in Pitesti Arges, astăzi 13 Februarie 2019 am ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil inregistrat in alt oras newuzer newuzer Am un bebelus nascut in Bucuresti, dar pe care l-am inregistrat si pentru care am depus dosarul de alocatie la Pitesti (acolo am eu domiciliul legal). Intre ... (vezi toată discuția)