avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Precizez că la apelul din 26/4/2023/pe care l-am avut ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Precizez că la apelul din 26/4/2023/pe care l-am avut cu dosar ...

Precizez că la apelul din 26/4/2023/pe care l-am avut cu dosar nr 21549/280/2022/ fiind. minora la noi de 3 ani/am cerut noi la executor sa se prezinte să vedem dacă minora dorește sa meargă la mamă! Rețineți prima da dată nu sa prezentat/ ultima data find prezentă a fost refuzul minorei să meargă la mama/Rețineți și instanță de tribunalul Arges/ Ne respinge ca Nefondată! /Rețineți copilul ne este dat de Asistenta socială Argeș/ fincă ea nu a mai vrut să vină în țară 9/09/2020 /Copilul este școală la noi /Ea ca mama a veni în România ptr o perioadă sa închirieze un apartament ptr ai se face o anchetă socială ptr a dovedi că are unde locuiește minora/în orașul Pitești/ ea nu vrea să schimbe numele după divorț/ să dus peste minoră la școală/ crezând ca poate o minți s-o ea/minora refuzind/și țipănd/ Director școlii a chemat poliția/ având mai multe dosare penare/ Să vedeți su dv ce judecătorii avem noi la Pitești/ Arges /Nu mai zic că nu are un domiciliul stabil/ dar nu are un venit în România! Ea tot în Irlanda la prostituție va pleca/și ear minora era lăsată......
Ultima modificare: Vineri, 28 Aprilie 2023
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Anyțq , utilizator 22:05, 1 Mai 2023
Dvs.practic nu aveți o întrebare oricum nu ați avea ce răspuns sa primiți la modul.in care e formulata povestea și fără a cunoaște actele din dosarul dvs.Dvs practic mai mult va plângeți și aveți nevoie de o aprobare susținere etc..Singurul sfat posibil.este sa discutați cu av angajat sau dacă aveți dubii sa mai cereți unui av o a doua opinie...

Cred ca am cerut 7 opinii la cite dosare am la judecătoria Pitesti. La avocat referitor am schimbat 3. Referitor la dosare știu sigur ce acte sint, dar nu se citește.
Din 2020 chinuim un minor de 7 ani pe la ezecutor în loc să-l audieze! Și rețineți această mamă nu are servici în România, lua minor îl abadona și în Irlanda la prostituție pleca, nu are un domiciliul stabil, nu vrea să-și schimbe numele după divorț etc.

- Atenție la limbaj! Și încercați să scrieți ”normal”, cu punct la finalul propozițiilor, nu cu semne, ca să se poată citi. -
Ultima modificare: Marți, 2 Mai 2023
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma judec de 3 ani la judecătoria pitesti ptr stabilire ... Anyțq Anyțq Domnilo ma judec de 3 ani la judecătoria Pitesti ptr stabilire domiciliul minor/ care minora a fost părăsită de mama/protecția copilului Argeș mi-o dă ... (vezi toată discuția)
Mutarea de catre mama a copilelor de la scoala Gabi 72 Gabi 72 Buna ziua sunt divortat din 2011 iar in urma casatoriei a rezultat 2 fetite. Fata cea mare de atunci locuieste cu mine,intre timp mai precis anul acesta si ... (vezi toată discuția)
Exercitarea autorităţii părinteşti deeaflor deeaflor buna ziua! am divortat acum un an, sunt parinte rezident si unic custodiant al unui minor de peste 14 ani, conform hotararii judecatoresti. dupa divort, am ... (vezi toată discuția)