avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1100 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... va rog datimi un raspuns
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

va rog datimi un raspuns

ce pot pati pentru uz de fals si anselaciune
In cazul infractiunii de uz de fals pedeapsa este de 3 luni la 3 ani cand inscrisul este oficial si 3 luni la 2 ani sau amenda cand inscrisul este sub semnatura privata.
In cazul infractiunii de inselaciune pedeapsa minima este de 6 luni si merge pana la 20 de ani in functie de incadrarea juridica a faptei al.1,2,3,4 sau 5.
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Ianuarie 2010
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
am scos an rate ca mia completat o doamna care avea un srl o adeverinta de salar si am scos 1 plasma dar am platit din rati si platesc ia a recunoscut ca iea ma chemat sami fac si acum sunt judecat pt uz de fals si inselaciune nu am mai avut pb cu legea
mi sa spus de sl judecator art 291 si 215 prin concurs ce pedeapsa pot primi
ce-i pentru pedeapsa plus inca 3 ani.
nu anteleg?
dar totusi pot primi cu suspendare ca nu mai am nici o abatere

Alte discuții în legătură

Caz penal ghiula ghiula mia facut o prietena o adeverinta de salarizare si am scos ceva an rate acum sunt judecat pt uz de fals si anselaciune ce pot patii (vezi toată discuția)
Incadrarea faptelor Nina1 Nina1 Buna ziua Ce implica art. 289, 290 raportat la art. 26 si art 291 cp? Care este pedeapsa ce se aplica pentru aceste incadrari? Cu stima (vezi toată discuția)
Sunt pedepsite intotdeauna faptele penale? maria18 maria18 ce pedeapsa poate primi o persoana acuzata cu art.215, art. 254, art. 289, art. 291? (vezi toată discuția)