avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Ajutor privind utilizarea ... Putem scrie pe forum de pe telefonul mobil?
Discuție deschisă în Ajutor privind utilizarea facilităţilor Avocatnet.ro

Putem scrie pe forum de pe telefonul mobil?

Nu am reusit sa ma loghez ca sa pot sa scriu pe forum de pe telefonul mobil.
Exista aceasta posibilitate sau nu?
Stie cineva?
Un amic mi-a spus ca este prea destept site-il avocatnet si de aceea nu s-ar putea.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:54, 29 Ianuarie 2010
chiar credeti ca e destept site-ul? Sincer depinde de telefonul pe care il avti ,dar presupun ca e unul care posibiliate de a va loga la net, numai ca nu pe toate site-urile
stima
Am un telefon Nokia N 900 cu monitor destul de mare.
Nu cred ca problema este de la telefon.
Nu ma pot loga.Vad ce scrie dar nu pot raspunde.
din punctul meu de vedere sunteti o persoana care chiar stie ce scrie pe aici prin forum, va urmaresc comentariile, inseamna ca probabil ar trebui sa intrebati pe cineva care se pricepe la calculatoare si telefoane sa va poata raspunda .
stima
Amicul se pricepe si la calculatoare si la telefoane.
El mi-a spus ca nu as putea sa scriu din motivul sus aratat.
Cred ca este interesant de stiut si nu numai pentru mine.
Cu stima.
cred ca ne vor acasa nu in alta parte =D>

Alte discuții în legătură

Nu se mai poate scrie pe forum de pe telefonul mobil? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI De ceva timp am observat ca nu se mai poate scrie pe forum dupa telefonul mobil. Imi apare o alta structura care face imposibila orice scriere. Imi apare o ... (vezi toată discuția)
Autentificare forum de pe mobil cyan cyan Cand accesez de pe mobil forumul nu ma pot autentifica, nu apare casuta de autentificare si astfel nu se poate raspunde in topic. Este o problema a site-ului, ... (vezi toată discuția)
Optimizare pentru telefoane mobile Alexandru Munteanu Alexandru Munteanu Fiind deja in 2013, în secolul XXI, cred că este oarecum rușinos ca Avocatnet.ro nu este optimizat pentru telefoane mobile/smartphone. Aș ... (vezi toată discuția)