avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii Optimizare pentru telefoane mobile
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

Optimizare pentru telefoane mobile

Fiind deja in 2013, în secolul XXI, cred că este oarecum rușinos ca Avocatnet.ro nu este optimizat pentru telefoane mobile/smartphone.

Aș sugera administrației site-ului să optimizeze site-ul și pentru aparatele mobile și dacă se poate, chiar să creeze o aplicație pentru Android/IOS.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 17:29, 5 Ianuarie 2013
Alex, la ce te referi?

Eu pot accesa Avocatnet, pot posta in forum, pot trimite mesaje private de pe telefonul mobil.
eu am un S2 si mie imi apare pagina de web standard a site-ului, adica nu e optimizat pentru mobile. Imi apare site-ul asa cum imi apare si pe laptop, fiind de preferat - zic eu - sa apara optimizat pe marimea ecranului, să nu trebuiască să dau zoom.
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Ianuarie 2013
Alexandru Munteanu, Avocat
Am inteles acum la ce te referi. Si eu procedez la fel ca si tine. Sa vedem ce vor rezolva administratorii site-ului in cursul acestui an.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare versiune de mobil a avocatnet.ro Alin Popescu Alin Popescu Buna ziua, Astazi am lansat o noua versiune de mobil a siteului. Noutatile sunt urmatoarele: - este posibila editarea mesajelor scrise de utilizatori, timp ... (vezi toată discuția)
Rss avocatnet.ro nefunctional? ContSters340059 ContSters340059 Linkul pentru pagina RSS http://www.avocatnet.ro/content/articole%7Crss nu functioneaza de foarte mult timp. A fost un instrument util pentru urmarirea ... (vezi toată discuția)
Drept la root masayoshi masayoshi \"root\" este numele de utilizator sau contul care are acces la toate comenzile si fisierele dintr-un sistem de operare de tip Unix. Unele dispozitive ... (vezi toată discuția)