avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună seara,angajatorul e obligat sau nu sa ofere ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună seara,angajatorul e obligat sau nu sa ofere bonurile de ...

Bună seara,angajatorul e obligat sau nu sa ofere bonurile de masa?
Vrea sa îmi facă minimum pe economie 1900 net și sa îmi taie bonurile de masă.
Este legal?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:30, 11 Februarie 2023
~ Conținut șters la cerere ~
Acordarea tichetelor de massa este mentionata undeva?
Bună ziua,nu este menționată nicăieri.

Cornel Vasile a scris:

Acordarea tichetelor de massa este mentionata undeva?

Daca nu s-a angajat ca va da, le poate taia oricand, iar salariul minim net e 1898, deci nu aveti ce face decat sa va cautati alt job.
In contract tot salariul minim e?
In acest caz , daca nu este prevazuta in niciun document nu poate fi obligat sa le acorde.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, va rog sa ma lamuriti intr-o problemă. În prezent ... Antonia Alexandra Antonia Alexandra Bună ziua, Va rog sa ma lamuriti intr-o problemă. În prezent lucrez la o firma care de luna viitoare îmi va aduce sa semnez mărirea de salariu minim ... (vezi toată discuția)
Modificare salariala! BoghiDan BoghiDan Buna seara! Sunt angajat al unei firme care efectuează instalari de telecomunicații. Firma este încadrată ca si firma de construcții, iar începând cu ... (vezi toată discuția)
Bonuri de masa iliada iliada spuneti-mi va rog,daca ai 2 job-uri,unul full-time si unul part-time se pot primi bonuri de masa de la ambele si in ce conditii.eu nu primesc de la niciunul.de ... (vezi toată discuția)