avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 287 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Prestările de servicii în afara tarii
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Prestările de servicii în afara tarii

Bună seara! Am o întrebare legată de prestările de servicii și vânzările de bunuri în afara țării, atât in UE cât și în afara UE.
Doresc să știu cum pot fiscaliza banii obținuți într-o oarecare altă țară în afara româniei dar cu firmă românească, activitatea este de tip site de anunțuri iar persoana poate cumpăra promovarea acestuia.
Este aceiași siuație ca în vânzarea unui oricare alt produs digital și am văzut că multe firme vânzătoare de software au ca date fiscale datele de ex din anglia, estonia etc. Mulțumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Februarie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Vanzări produse digitale în afara țării SADaniel97 SADaniel97 Doresc să fac un site si un SRL prin intermediul cărora să vând produse digitale atât în țară cât și în afară, cum se fiscalizează acest lucru ? ... (vezi toată discuția)
Activitate comerciala fara a infiinta o firma flodan flodan Buna ziua. Deoarece nu am reusit sa primesc vreun raspuns la o intrebare anterioara, reformulez. Poate este mai simplu de aflat pareri in varianta asta. Iata ... (vezi toată discuția)
Obligatiile legale site anunturi V.lica V.lica Buna ziua, as vrea sa intreb care sunt obligatiile legale pe care trebuie sa le aiba un site de anunturi. Am gasit raspunsuri pe internet dar mai mult despre ... (vezi toată discuția)