avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua am lucrat la Uzina Tractorul Brașov în ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua am lucrat la Uzina Tractorul Brașov în perioada ...

Bună ziua am lucrat la Uzina Tractorul Brașov în perioada 1981-1983 că frezor.Cum pot să obțin o adeverință cu perioada lucrată.Am lucrat la o brutărie și am dat cartea de muncă pentru angajare ,acea brutărie a fost închisă din unele motive,nu am mai putut să-mi recuperez cartea de muncă,patroni au plecat în Germania iar eu am rămas fără cartea de muncă unde aveam toată vechimea unde lucrasem. Vă mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:16, 13 Februarie 2023
Baciu Virginia a scris:

Bună ziua am lucrat la Uzina Tractorul Brașov în perioada 1981-1983 că frezor.Cum pot să obțin o adeverință cu perioada lucrată.....


Adresati-va societatii care detine arhiva intreprinderii Tractorul Brasov, respectiv Archivit SRL – Popeşti Leordeni.
[ link extern ]


La brutarie in ce perioada ati lucrat ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am lucrat la uzina tractorul brasov in perioada 1980-1995 ... AdyTractorul AdyTractorul Buna ziua, am lucrat la uzina Tractorul Brasov in perioada 1980-1995 ca electrician montator masini unelte si agregate.Am dreptul la grupa? Multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Adeverinta calcul pensie de la tractorul, brasov viorelada viorelada Bună ziua, vă rog să îmi spuneți de unde pot scoate adeverințele necesare pensionarii-grupa a II - a,sporuri-având în vedere ca am lucrat la Tractorul ... (vezi toată discuția)
Cautare de adeverinte ,pe unde or fi firmele teugeniu@yahoo.com teugeniu@yahoo.com BUNA ZIUA , am nevoie la casa de pensi ,pentru calcularea pensiei ,de grupa ,,care mi se cuvine ,,am lucrat perioda de 1975 si 1983 la santierul ,grup santier ... (vezi toată discuția)