avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... il despagubeste RCA pe pagubit daca am avut alcoolemie ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

il despagubeste RCA pe pagubit daca am avut alcoolemie 0,19la aparatul etilotest?

in intersectie am trecut pe culoarea rosie a semaforului ,dar care nu functiona ,m-am tamponat cu un taxi care circula pe culoarea verde ,pe drumul cu prioritate ,nu sunt vatamari corporale ,dar i-am avariat masina La fata locului a venit politia rutiera ,am avut alcolemie 0,19.polita de asigurare RCA a mea este valabila pentru ai repara masina avariata a celui pe care l-am tamponat?Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Doinita Stingaciu , Avocat 08:04, 27 Ianuarie 2010
la ce data s-a incheiat RCA-ul?, pentru a vedea pe ce lege se merge
10.08.2009
Nu inteleg ce relevanta are data incheierii RCA.
valabil pana la 09.02.2010

Alte discuții în legătură

Discriminarea rca, dar si preturi exagerate ! andrej andrej Nu vi se pare discriminator faptul ca persoanele sub 30 de ani platesc MULT mai mult pentru o asigurare ? In baza a ce au ajuns ei la concluzia ca persoana X ... (vezi toată discuția)
Accident de circulatie, dauna totala. dorel92 dorel92 Acum ceva timp am tamponat din spate o masina...un el si o ea in varsta de 60 de ani. A fost chemata ambulanta si politia, am mers impreuna la spital ptr ... (vezi toată discuția)
Accident rutier in strainatate maryan27 maryan27 Buna ziua. Lucrez in Germania de cateva luni. In urma cu cateva zile am suferit un accident rutier. Mai exact, am fost lovit de o masina in timp ce coboram din ... (vezi toată discuția)