avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara Am închiriat anul trecut un apartament la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara Am închiriat anul trecut un apartament la 4 persoane. ...

Bună seara
Am închiriat anul trecut un apartament la 4 persoane. Am făcut un contract de închiriere cu cei 4 chiriași, un singur contract în care sunt trecute toate cele 4 persoane. Conform noilor reglementări contractul trebuie înregistrat la ANAF, pentru asta se completează o cerere tip de înregistrare. Pe formularul tip este loc de completare chiriaș pentru o singură persoană. Cum trebuie să procedez pentru înregistrarea contractului?
Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Contract inchiriere 2 persoane anitsirc anitsirc Buna seara! Eu si prietenul, am inchiriat un apartament. Avem nevoie sa inregistram contractul la fisc. Cum procedam ca pe contract sa apara amandoua ... (vezi toată discuția)
Proprietar- inchiriere o parte din apartament 2 camere emiliadin emiliadin Buna ziua, va contactez in legatura cu 2 chestiuni: 1. As dorii sa stiu cum pot inchiria din suprafata unui apartament de 60 mp, doar 50 mp? Ce act ... (vezi toată discuția)
Declaratie inchiriere Srb Srb Vreau sa inchiriez un apartament si sa il declar la adm financiara. Ce trebuie facut? Trebuie mers cu buletinul inclusiv si cu chiriasul sa completam formular ... (vezi toată discuția)