avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Am construit in anul 2020 o pergola de 7 ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Am construit in anul 2020 o pergola de 7 mp, pe structura ...

Buna ziua. Am construit in anul 2020 o pergola de 7 mp, pe structura gardului fara fundatie care delimiteaza curtea de terenul arabil al proprietatii mele ,gard care are doar stalpii prinsi in beton,si de care am atasat structura metalica a pergolei prin suruburi .Distanta fata de vecininul care amenita ca ma va reclama pt constructie este de 6m.Ce sanctiuni pot primi avand in vedere ca se implimesc 3 ani de la constructie si daca este necesara autorizatie pt o constructie fara fundatie si demontabila. Multumesc

Alte discuții în legătură

Gard despartitor - "conflict" cu vecinul este vorba despre gardul ... BogdanIliescu BogdanIliescu Gard despartitor - \"conflict\" cu vecinul Este vorba despre gardul care delimiteaza terenul pe care mi-am construit casa. Gardul este de plasa de sarma pe ... (vezi toată discuția)
Buna seara. am un fel de garaj din bare metalice sudate si plexic ... matematicianul123 matematicianul123 Buna seara. Am un fel de garaj din bare metalice sudate si plexic intre ele, prins cu suruburi intr-o fundatie de beton, facut langa casa mea, pe terenul ... (vezi toată discuția)
gard si autorizari ioanandrei ioanandrei Va rog, 1. construirea unui gard format din stilpi din teava rotunda metalica si panouri de sirma , necesita autorizatie de constructie ?( stilpii vor fi ... (vezi toată discuția)