avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara. Am un fel de garaj din bare metalice ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara. Am un fel de garaj din bare metalice sudate si plexic ...

Buna seara.

Am un fel de garaj din bare metalice sudate si plexic intre ele, prins cu suruburi intr-o fundatie de beton, facut langa casa mea, pe terenul meu. Eu l-am facut.

Oare am nevoie de autorizatie?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:22, 4 Iulie 2023
Daca constructia are fundatie si structura de metal este necesar sa detineti proiect tehnic si autorizatie de constructie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am construit in anul 2020 o pergola de 7 mp, pe structura ... constantin333 constantin333 Buna ziua. Am construit in anul 2020 o pergola de 7 mp, pe structura gardului fara fundatie care delimiteaza curtea de terenul arabil al proprietatii mele ... (vezi toată discuția)
Gard despartitor - "conflict" cu vecinul este vorba despre gardul ... BogdanIliescu BogdanIliescu Gard despartitor - \"conflict\" cu vecinul Este vorba despre gardul care delimiteaza terenul pe care mi-am construit casa. Gardul este de plasa de sarma pe ... (vezi toată discuția)
Este necesara autorizatia de constructie instalare utilaj? simonaelena simonaelena Buna ziua Va cer parerea fiidnca in jurul meu toata lumea isi exprima parerea si fiecare spune altceva Intr-o hala industriala care pana in prezent a ... (vezi toată discuția)