avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 304 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Puncte pensie,valoarea pensiei ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Puncte pensie,valoarea pensiei Buna ziua,as avea o intrebare ...

Puncte pensie,valoarea pensiei
Buna ziua,as avea o intrebare despre faptul ca din 6.05.2021.sunt in pensie,dar mai lucrez part-time in continuare,oare dupa perioada aceasta se recalculeaza punctajul sau exista vre-un avantaj?
Punctajul s-a obtinut din calculul taxei din salariile nete sau brute?
Multumesc pentru raspuns,anticipat.
Cel mai recent răspuns: 666ate , utilizator 14:49, 18 Februarie 2023
Din cate stiu, punctajul se reface anual, daca depuneti o cerere la Casa de Pensii Judeteana.
Multumesc pt. răspuns,dl.Romeo Bratu!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa contest recalcularea pensiei dupa aplicarea indicelui de corectie costimihai costimihai Sunt pensionar militar din2012. Dupa aplicarea indicelui de corectie (care sa facut abia in lunaMartie),am constatat ca suma finala calculata de casa de ... (vezi toată discuția)
Pensii recalculate sunacetin sunacetin Buna ziua,tatal meu a iesti la pensie in iulie 2011,dupa 41 ani de munca i sa calculat o pensie de 871 lei,lui i se va mai calcula oare pensia,cand un coleg ... (vezi toată discuția)
Calculul punctajului pentru pensie in urma primirii de ajutoare la iesirea la pensie supuse cas, cass, impozit spria spria Am iesit la pensie de boala gr.lll in luna iunie 2011 si am primit ajutoare la iesirea la pensie in cuantum de 12800 ron si dupa ce sa retinut cas , cass, ... (vezi toată discuția)