avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Talon auto fara abtibild dupa pierdere si obtinere ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Talon auto fara abtibild dupa pierdere si obtinere duplicat de la politie

Buna seara!
Mi-am pierdut certificatul de inmatriculare al masinii si am obtinut un duplicat (de la politie).
Pe spate au scris (tiparit, NU de mana) care este data urmatoarei Inspectii Tehnice Periodice (tocmai la anu'), dar nu au pus abtibild. Banuiesc ca doar cei de la statiile ITP le au si le pot pune.

Intrebarea mea este: Trebuie sa fac ceva ca sa obtin un abtibild sau este ok asa cum este acum? Sunt in legalitate sau nu? Ce spune legea mai exact?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: user_db , utilizator 00:35, 16 Februarie 2023
Sunteti in legalitate, nu va faceti griji, abtibildul se aplica doar la statiile ITP. Exact la fel se intimpla si la emiterea unui certificat de inmatriculare, cind se schimba proprietarul.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Itp la un autoturism nou berby berby Am inmatriculat un autoturism nou in 13-06-2017.Pe certificatul meu de inmatriculare scrie ITP in 13-06.2019.Conform legii date in 2018 si introdusa inlegea ... (vezi toată discuția)
Bun găsit tuturor! În data de 30.01.2023 m-am prezentat cu ... florinm. florinm. Bun găsit tuturor! În data de 30.01.2023 m-am prezentat cu autoturismul la un service auto cu stație ITP, în vederea efectuării inspecției tehnice ... (vezi toată discuția)
Pot face itp în italia pentru un autoturism înmatriculat în românia? vali_k vali_k Buna ziua! Imi puteti spune, va rog frumos, daca pot efectua ITP in Italia pentru un autoturism înmatriculat în România ?? Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)