avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Buna seara. 1. Inregistrarea cursurilor in perioada ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Buna seara. 1. Inregistrarea cursurilor in perioada on-line a ...

Buna seara.
1. Inregistrarea cursurilor in perioada on-line a fost interzisa si la nivel universitar? Stim ca in preuniversitar a fost interzisa, dar exista un O.M. asemanator pt facultati?
2. In unele facultati s-au intamplat lucruri oribile- profesori care vorbesc obscen, injura, urla, insulta studentii in mod continuu la cursuri. Inregistrarile respective, avand in vedere gravitatea faptei, pot constitui probe? Desi contin cuvinte de nereprodus, nu au fost luate in considerare de comisia de cercetare a abuzurilor(senat), pt ca vezi Doamne, nuam cerut acordul sa inregistrez un profesor care insulta si ameninta studentii, vorbeste murdar si se lauda ca a dat peste un om cu masina pe parcursul a 10 cursuri. Nimeni nu-i face nimic pt ca studentii nu vor sa depuna marturie ca sa nu-i pice si e bine-merci acolo.
3. Daca un profesor univ a fost dovedit plagiator si i s-a retras cartea mai are voie sa fie la cetedra?
Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Profesor inregistrat cand injura, vorbeste obscen si insulta studentii la cursuri Savu C. Savu C. Buna seara. 1. Inregistrarea cursurilor in perioada on-line a fost interzisa si la nivel universitar? Stim ca in preuniversitar a fost interzisa, dar exista ... (vezi toată discuția)
Cai de atac contra abuz profesor universitar cvalentin cvalentin Ma intereseaza care sunt posibilitatile unui student de a lupta pentru drepturile sale impotriva unui profesor care noteaza la examene discretionar. ... (vezi toată discuția)
O problema foarte urgenta!!! cristinel2007 cristinel2007 Buna ziua! Am o problema extrem de urgenta care imi da temeri ingrozitoare. Sunt student in Timisoara si unul dintre profesorii de la facultate mi-a cerut ... (vezi toată discuția)