avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 120 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Buna ziua! Cui mă pot adresa pentru un abuz al ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Buna ziua! Cui mă pot adresa pentru un abuz al medicilor din ...

Buna ziua!
Cui mă pot adresa pentru un abuz al medicilor din spitalului clinic de psihiatrie Obregia.Un pacient a fost depistat pozitiv in urma unui test rapid covid si transferat imediat in alta sectie de boli infectioase, unde nu mai are dreptul sa vorbeasca la telefon ...Mi se pare incorecta aceasta masura fiind doar o suspiciune.
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: reticent , utilizator 09:16, 17 Februarie 2023
Puteti sesiza oficial conducerea unitatii medicale si colegiul medicilor
Mulţumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testul pozitiv din timpul izolării la domiciliu după 9 zile ... dritaS dritaS Testul pozitiv din timpul izolării la domiciliu după 9 zile prelungește izolarea la domiciliu încă 14 zile de la data testării?Va rog ! Care este ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, tatăl meu a decedat în spital, de coronavirus, la ... popaionut2002 popaionut2002 Buna ziua, Tatăl meu a decedat în spital, de coronavirus, la secția UPU a spitalului județean Buzau, unde a stat tot timpul internat, fizic. Se pare ca ... (vezi toată discuția)
Spor periculozitate medicina dermacris dermacris Angajații secției dermatologie Spital jud Suceava lucrează pentru pacienții cu Covid 19 internați în secția boli infecțioase, dar nu.li s a făcut ... (vezi toată discuția)