avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua întrebarea mea este următoarea. La un ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua întrebarea mea este următoarea. La un număr de ...

Bună ziua întrebarea mea este următoarea. La un număr de casa sunt doua case și doua contracte enel.Dar a venit decât un singur card. Nr 1 fiind mama și 2 beneficiar eu. Ce e de făcut? Țin sa
menționez ca stam separat. Și avem pensii de boală ambele.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:55, 16 Februarie 2023
Buna ziua!
Avand in vedere ca locuiti la acelasi numar se ia in calcul ca un singur loc de consum.
Dacă la un loc de consum domiciliază mai mulți beneficiari, sprijinul se acordă o singură dată per loc de consum. Pe card vor fi scrise numele tuturor beneficiarilor care au aceeași adresă de domiciliu.

www.avocatnet.ro/articol_634...
sunt doua case și doua contracte enel

Contractele sunt incheiate cu acelasi furnizor de energie?
Norma in vigoare prevede
Dacă la un loc de consum domiciliază mai mulți beneficiari, sprijinul se acordă o singură dată per loc de consum. Pe card vor fi scrise numele tuturor beneficiarilor care au aceeași adresă de domiciliu.

Factura poate să fie pe alt nume decât cel al beneficiarului care locuiește la adresă. Adresa locului de consum trebuie să coincidă cu domiciliul beneficiarului (sau domiciliul declarat al acestuia).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Locuiesc cu mama si la posta am dat ... Roxana Dragan Roxana Dragan ma numesc Dragan Florentina,locuiesc cu mama si la Posta am dat declaratie ca renunt eu la acel card de energie fiind persoana cu handicap accentuat dar mama ... (vezi toată discuția)
Salut. sunt nicu este vorba despre mama mea care are adresa din ... Nickyuli Nickyuli Salut. Sunt Nicu este vorba despre mama mea care are adresa din buletin în buc.primeste pensia în buc. Dar locuiește la țară.unde consuma curent, lemne ... (vezi toată discuția)
Cardul de energie constb constb Daca unei personae cu venit sub 2000 lei i s-a refuzat dreptul la cardul de energie, probabil pt. ca are , in acte , domiciliul la o adresa cu alte persoane, ... (vezi toată discuția)