avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună seara dacă eu sunt asigurat pot să coasigur ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună seara dacă eu sunt asigurat pot să coasigur fata de 24 ...

Bună seara dacă eu sunt asigurat pot să coasigur fata de 24 de ani pe asigurarea mea mulțumesc Și cît durează pînă intră în baza de date!
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 07:48, 17 Februarie 2023
Da! După data de 25 a lunii în curs!

Irina Munteanu a scris:

Bună seara dacă eu sunt asigurat pot să coasigur fata de 24 de ani pe asigurarea mea mulțumesc Și cît durează pînă intră în baza de date!

Nu , nu puteti . Coasigurati pot fi doar sotul , sotia si parintii fara venituri proprii , aflati in intretinerea asiguratului .
Nu puteți asigura copilul major. Doar mama/tata și soțul/soția pot fi coasigurați, dacă n-au venituri.
Ultima modificare: Vineri, 17 Februarie 2023
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare in sistemul public de sanatate camellia_camy camellia_camy As dori sa va rog daca se poate sa-mi raspunde-ti la urmatoarea intrebare: In cazul in care sotia este incadrata cu carte de munca si plateste asigurarile la ... (vezi toată discuția)
Cum obtin calitatea de coasigurat sanatate paulini_iolanda paulini_iolanda Sunt pensionara, iar mama mea nu are niciun venit, eu o intretin, dar nu locuim la aceeasi adresa. Pot sa o fac coasigurat? Ce acte sunt necesare? Multumesc (vezi toată discuția)
Asigurarea medicala sorina_h2004 sorina_h2004 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca in calitate de tutore si mama pot beneficia de asigurarea medicala a baiatului meu (19 ani) care are handicap grav ... (vezi toată discuția)