avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 992 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Autorizare kineto-terapie
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Autorizare kineto-terapie

Am terminat o facultate in doneniu kineto-terapie si o experinta in domeniu de 2 ani. Intentionez sa-mi deschid un cabinet particular unde sa pot presta aceasta activitate.Inrebarea mea este, daca ma puteti ajuta, pentru o persoana fizica autorizata, cam ce fel de acte imi sunt necesare pe linga acea autorizatie de PFA?Va mutumesc
Cel mai recent răspuns: Birou Consiliere Relatii de Munca , Consultant resurse umane 18:54, 24 Ianuarie 2010
Buna ziua !
Cititi de pe acest site: [ link extern ] .
Cu stima !
Buna seara,
Pe langa inregistrare in registrul comertului, declararea la fisc(dupa obtinerea certificatului de libera practica), mai este nevoie de autorizarea spatiului in care functioneaza cabinetul.
Va pot oferii serviciile mele privind infiintarea si autorizarea precum si contabilitate si consultanta in management.
Cele bune,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cabinet optometrie Loreley2017 Loreley2017 Buna ziua. Doresc sa infiintez un cabinet optometric, eu fiind proaspata absolventa la optometrie. Intrebarea mea este: cum pot obtine autorizatia de libera ... (vezi toată discuția)
Infiintare cabinet kineto/fizio SzSza SzSza Buna ziua, Doresc sa lansez un cabinet de recuperare medicala (kinetoterapie / fizioterapie / masaj). Cunosc dotarile obligatorii, desi eram ferm convins ca ... (vezi toată discuția)
Pfa traducător firilacroco firilacroco Bună ziua, Intenționez să lucrez ca liber-profesionist în domeniul traducerilor, fiind în discuții cu o firmă pentru o colaborare. Problema este că ... (vezi toată discuția)