avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 316 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Pensionar pentru PFA datoreaza CAS?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Pensionar pentru PFA datoreaza CAS?

un pensionar care are un PFA datoreaza CAS, daca depasese 6 sau 12 salarii minime?
Ultima modificare: Vineri, 17 Februarie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 20:43, 17 Februarie 2023
Nu va plăti contribuție la pensie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa activitati independente și pensie anticipata cristianasandei cristianasandei Detin PFA activitati independente (activitati inginerie și consultanta tehnica) si in noiembrie 2023 m am pensionat anticipat partial. Potrivit actualei Legi ... (vezi toată discuția)
Pfa si pensie anticipata cristianasandei cristianasandei Revin cu aceasta nelamurire: Detin PFA activitati independente (activitati inginerie și consultanta tehnica) si in noiembrie 2023 m am pensionat anticipat ... (vezi toată discuția)
Cumularea pensiei cu alte venituri IonIoanaAnca IonIoanaAnca Pensiile - Legea 360/2023 - Noua lege a pensiilor Bună dimineața! Am câteva întrebări, vă rog frumos, legate de articolul de azi ”Cumularea ... (vezi toată discuția)