avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua dacă am primit înștiințarea cu ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua dacă am primit înștiințarea cu hotărârea la un ...

Buna ziua dacă am primit înștiințarea cu hotărârea la un proces pe 30 /1/2023 și am ridicat o de la tribunal în data 16/2/2023 și vreau sa fac apel . Apelul trebuie făcut in termen de 10 zile . Când se i a in considerare ca am primit hotărârea ? Multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Februarie 2023
Emilia 0anea, utilizator

Alte discuții în legătură

Apel plangere contraventionala respinsa ca nefondata tico2000xxl tico2000xxl Buna ziua. La data de 12-09-2013 Judecatoria Suceava mi-a respins ca nefondata plangerea contraventionala cu drept de apel in 30 de zile. Mentionez ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis conducere pentru 4 luni alex77nistor alex77nistor Politia mi-a suspendat permisul pe o perioada de 90 de zile pentru depasirea vitezei cu mai mult de 50 km / h in aprilie 2010. Am depus contestatie. Am primit ... (vezi toată discuția)
Cand trebuie sa returnez permisul? vladyoyo97 vladyoyo97 Buna ziua! Am pierdut o contestatie legata de depasirea limitei de viteza in urma careia mi s-a suspendat permisul pe 90 de zile. Am primit instiintarea acasa ... (vezi toată discuția)