avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... se poate acorda drepturilor salariale pentru perioada ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

se poate acorda drepturilor salariale pentru perioada in care ...

se poate acorda drepturilor salariale pentru perioada in care raportul de serviciu al unui functionar public a fost suspendat , actualizat cu rata inflatiei pana la data plati acestor precum si dobanzile legale, ca urmare a unei hotararii civile la care s-a facut recurs?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:31, 25 Februarie 2023
Hotararea data este in litigiu de munca ? Detaliati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma refuza sa imi dea banii andreeadragoianu andreeadragoianu Am doua procese castigate, hotarare data Curtea de Apel Craiova, de mai bine de o luna. Am facut toate demersurile necesare pentru a intra in posesia ... (vezi toată discuția)
Ce fel de dobanda se aplica drepturilor salariale ca urmare a reintegrarii unui fost salariat? Raluca - Elena Stefan Raluca - Elena Stefan 1. Ce fel de dobanda trebuie aplicata unor drepturi salariale care trebuie acordate din urma, ca urmare a unui fost salariat care trebuie reintegrat in munca? ... (vezi toată discuția)
Actualizare pret cu rata inflatiei sxamo39_p sxamo39_p In 2004 am executat silit un imobil al uni debitor, bunul fiind adjudecat, iar pretul distribuit. Ulterior debitorul a formulat contestatie la executare si a ... (vezi toată discuția)