avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Asociatia doreste transferul contului de la banca A la ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Asociatia doreste transferul contului de la banca A la banca ...

Asociatia doreste transferul contului de la banca A la banca B
Se solicita sentinta civila de infiintare a asociatiei .Acesasta nu a fost gasita si solicitarea depusa la judecatorie nu a fost rezolvata in sensul ca s-a eliberat numai copia ultimei sentinte prin care a fost inregistrata ultima schimbare de presedinte si actualizare statut..La banca am explicat situatia dar nu putem deschide cont daca nu avem sentinta de infiintare a asociatiei din 1999.Cod fiscal avem,ultima sentinta civila avem,statut avem.,cont bancar avem.Dorim numai sa schimbam banca.
Cum putem totusi deschide cont?
Cel mai recent răspuns: mira55 , utilizator 00:10, 22 Februarie 2023
Cautati alta banca, daca sunt incuiati, copia dupa ultima hotarire judecatoreasca dovedeste implicit ca asociatia exista.
Bancile solicita documentele actualizate...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare proces-verbal de constituire a asociatiei de proprietari thesys thesys Buna ziua, Reprezint o Asociatie de Proprietari infiintata acum 3 ani, intr-un bloc nou. La momentul respectiv am apelat la o firma in domeniu (de ... (vezi toată discuția)
Asociatia de proprietari nu gaseste hotararea judecatoreasca prin care i s-a atribuit personalitate juridica hanga hanga Asociatia de Proprietari nu gaseste Hotararea judecatoreasca prin care acesteia i s-a atribuit personalitate juridica. Asociatia a fost infiintata in aprilie ... (vezi toată discuția)
Statutul asociatiei de negasit. asociatia a fost constituita ... undral undral Statutul asociatiei de negasit. Asociatia a fost constituita in 2007, dar acum nu se mai gaseste statutul vechi. De unde as putea sa obtin un duplicat? ... (vezi toată discuția)