avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 298 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Cat platesc cass pe pfa?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Cat platesc cass pe pfa?

Referitor la Declaratia unica cu venituri din 2022. Daca am depasit cu 3000 lei suma cumulata a celor 12 salarii minime (30600 lei), fiind pensionar cat am de plata CASS -ul pentru un PFA?
Ultima modificare: Miercuri, 22 Februarie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Noul prag de plata cass de 6 salarii minime pe economie pentru venituri extra-salariale stela223 stela223 Va salut, Din cate am inteles odata cu noile modificari fiscale (din din O.G. 16/2022, art. I, pct.81 - ... (vezi toată discuția)
Cumul pensie cu veniturile pfa IonIoanaAnca IonIoanaAnca Buna ziua! Am o intrebare referitoare la cumularea pensiei (limită de vârstă) cu veniturile din activitatea PFA. In articolul de azi 1 dec ... (vezi toată discuția)
La declaratia unica depusa in luna mai 2022 am completat și cass. dianastoica08 dianastoica08 Buna seara! La declaratia unica depusa in luna mai 2022 cu venitul estimat, am declarat un venit estimat mai mare de 12 salarii minime pe economie, astfel ca ... (vezi toată discuția)