Dupa ce judecatoria a admis acordarea personalitatii juridice unei asociatii de proprietari, urmare a apelului, Tribunalul a respins acordarea personalitatii juridice, sentinta ramanand definitiva la 15 februarie 2019. Cu toate acestea asociatia apare in lista firmelor si in lista ANAF. De ce si cum se poate rezolva aceasta ilegalitate.
Spuneti povestea pina la capat. Cine a depus apel si de ce, care este motivarea din hotarirea tribunalului etc. Deocamdata nu aveti personalitate juridica, deoarece exista acea hotarire definitiva. Trebuie sa "indreptati defectiunile" constatate de tribunal si sa depuneti o alta cerere, pentru dobindirea personalitatii juridice.
Apelul a fost depus de catre un proprietar deoarece nu fusesera indeplinite conditiile legale de infiintare a asociatiei, fapt confirmat prin decizia tribunalului. Majoritatea proprietarilor nu doresc infiintarea unei asociatii in conditii legale. Eu am intrebat cum de este posibil existand o decizie a tribunalului prin care nu este acordata personalitate juridica totusi asociatia sa existe ca activa la ANAF (fara depuneri de bilanturi) si prezenta in catalogul firmelor si ce ar trebui facut pentru a inlatura aceasta ilegalitate. Pot obtine un raspuns, va rog frumos....
Nu cred ca e un mister, intre decizia instantei de fond si cea de apel a existat un interval in care s-a facut aceasta inregistrare si nu s-a mai actualizat inregistrarea la ANAF. Ca sa remediati problema faceti o petitie la ANAF :[ link extern ] /