avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua! Daca am aprobare pentru cererea de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua! Daca am aprobare pentru cererea de menținere în ...

Buna ziua!
Daca am aprobare pentru cererea de menținere în funcția publică de execuție, după data când îndeplinesc condițiile de vârstă standard de pensionare și stagiul minim de cotizare, în temeiul dispozițiilor art. 517, alin (2) din Ordonanța de Urgență nr. 57/2019, privind Codul Administrativ, imi pot depune dosarul pentru obtinerea pensiei si, in acest fel, sa pot primi si salariul si pensia? Daca da, in ce baza legala? Multumesc anticipat pentru raspuns.

Alte discuții în legătură

Ce este gresit? Angela Cerdeanu Angela Cerdeanu Salariatul a implinit 65 de ani si circa 33 ani de contrib exact in 31.08.2024.Ca si contabil ii inmanez toate documentele necesare dosarului pt pensionare ... (vezi toată discuția)
Bună ziua.sunt funcționar public,în februarie 2024 urmează ... Insuratei1 Insuratei1 Bună ziua.Sunt funcționar public,în februarie 2024 urmează să ies la pensie de limită de vârstă.Daca rămân în continuare în activitate,pot ... (vezi toată discuția)
Încetare cim în vederea pensionării și menținerea în activitate daniela1965@yahoo.com daniela1965@yahoo.com Art. 56. [cazurile incetarii de drept a contractului individual de munca] (1) Contractul individual de munca existent inceteaza de drept: a) ....; b) ... (vezi toată discuția)