avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 467 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... se poate anula un contract de vanzare cumparare tinand ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

se poate anula un contract de vanzare cumparare tinand cont ca ...

se poate anula un contract de vanzare cumparare tinand cont ca acesta a fost facut de persoana vanzatoare care a dobandit dreptul la proprietate printr-o uzucapiune mincinoasa, adica exista adeverinta(pe numele sotiei lui decedate si a fratelui sotiei sale adica cumnat) de retrocedare conf legii 18/1991 primaria nu emitea Titlu de proprietate sa dezbata mostenirea.
asadar a decis sa faca o uzucapiune a intrat in posesia a 65% din proprietate caci atat a gasit prin acte doveditor intrucat nu putea cere adeverinta de la primarie care atesta o suprafata mult mai mare.

dupa uzucapiune imediat vinde proprietatea .

acum cu cadastrarea sistematica rezulta ca noul proprietar vrea intabulati toata suprafata proprietatii , eu practic ramanand fara nimic cu toate ca pe adeverinta se specifica clar cine trebuie sa primeasca titlu de proprietate, mi s-a comunicat de la UAT ca nu voi primi nimic.

mentionez ca platesc si acum impozit pe toata suprafat de teren

va multumesc si astept pareri daca se poate anula VC sau totusi mai pot emite ceva pretentii la suprafata ramasa netrecuta in actele de VC

Alte discuții în legătură

Se poate desfinta o uzucapiune mincinoasa in 2004 cumnatul bunicului ... Geo2135 Geo2135 Se poate desfinta o Uzucapiune mincinoasa in 2004 cumnatul bunicului meu adica sotul surorii lui decedata in 1991 impreuna cu concubina lui de atunci fac o ... (vezi toată discuția)
Drept de proprietate fara acte de vanzare-cumparare? CrisParvu CrisParvu Buna seara. Cumnata mea are urmatoarea problema: parintii sai au dobandit cu act de vanzare cumparare prin 1960 un imobil cu teren. In aceeasi curte existau ... (vezi toată discuția)
As dori un ajutor intr-o problema juridica neag luminita neag luminita socrul meu are o sentinta prin uzucapiune pe un teren si o casa din lemn din anul 1967. pe acelasi teren mai construieste o casa cu toate avizele de la ... (vezi toată discuția)