avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Se poate desfinta o Uzucapiune mincinoasa in 2004 ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Se poate desfinta o Uzucapiune mincinoasa in 2004 cumnatul bunicului ...

Se poate desfinta o Uzucapiune mincinoasa

in 2004 cumnatul bunicului meu adica sotul surorii lui decedata in 1991 impreuna cu concubina lui de atunci fac o uzucapiune pe o gradina care era trecuta pe adeverinta de reconstituire cu legea 18/1991, noi asteptam titlul de proprietate...in fine face acestasta uzucapiune mincinoasa si vinde binemersi terenul.
Uzucapiunea nu a fost niciodata aflata de noi decat acum un an cand am fost chemati la primarie sa ne luam documentele cadastrului general.
am platiti impozit pana in ziua de azi la acel teren fara sa stim de nimic.

Alte discuții în legătură

Se poate anula un contract de vanzare cumparare tinand cont ca ... Geo2135 Geo2135 se poate anula un contract de vanzare cumparare tinand cont ca acesta a fost facut de persoana vanzatoare care a dobandit dreptul la proprietate printr-o ... (vezi toată discuția)
Proprietati legale sau nu , vanzare legala sau nu , ctn.mariana ctn.mariana Buna ziua, Am o mare problema legata de mostenirea mamei mele daca pot sa o numesc mostenire . Mama mea a avut inca 4 frati, dintre care numai ea si o ... (vezi toată discuția)
Fond funciar legea 18 mostenesc pe adeverinta in baza legii 18 ... d_morariu d_morariu fond funciar legea 18 mostenesc pe adeverinta in baza legii 18 x hectare de pamant agricol plus 0.35 ha intravilan gradina . adeverinta este pe numele ... (vezi toată discuția)