avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensionare la limita de varsta
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensionare la limita de varsta

Bună ziua.
Sunt o persoana cu handicap mediu, din naștere, depistat La vârstă de 36 ani, ajungând într-o stare grava probleme de cardiologie, în urma operației am fost pensionat și cu gradul mediu handicap cotizand în acest timp aproape opt ani, acum am cincizeci de ani, pot ieși la pensiea limita de vârstă mai devreme?.
Va multumesc
Ultima modificare: Duminică, 26 Februarie 2023
Sifft, utilizator

Alte discuții în legătură

Am varsta de 55 de ani o vechime in munca de 36 de ani si grad ... euvaly euvaly Am varsta de 55 de ani o vechime in munca de 36 de ani si grad accentuat de handicap pot iesi la pensie mai devreme? (vezi toată discuția)
Sotul meu are retinopatie pigmentara nedeianumarioara nedeianumarioara sotul meu are retinopatie pigmentara boala de oichi -are grad grav cu insotitor ,am fost la casa de pensii si am intrebat daca se incadreaza sa iasa la pensie ... (vezi toată discuția)
Noua limita de pensionare a persoanelor cu handicap accentuat (grad. ii) florina2769 florina2769 Am 43 de ani,15 ani lucrati si as dori sa stiu daca ma pot pensiona dupa noua lege data la sfarsitul anului 2012\\inceputul anului 2013.Nu stiu exact daca a ... (vezi toată discuția)