avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, cum sesizez instanta pentru nerespectarea ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, cum sesizez instanta pentru nerespectarea hotararii ...

Buna ziua, cum sesizez instanta pentru nerespectarea hotararii judecatoresti executorii intr-un dosar, nerespectare program vizita minor? E blocat intre prima instanta si apel, nu e motivata hotararea.
Cel mai recent răspuns: Tradare , utilizator 17:36, 27 Februarie 2023
Nu sesizati instanta, apelati la executor, hotararea se poate pune in executare.
Nu am primit nici redactarea, apoi dureaza o luna, as dori sa sesizez instanta si pentru a proba intentiile sotiei.. in vederea apelului

gi-jane2 a scris:

Nu sesizati instanta, apelati la executor, hotararea se poate pune in executare.

ok, sesizati-o ca o sesizati degeaba, nu asa se procedeaza,
Hotararea ce executabila de la prima instanta, de aia v-am trimis la executor
Faceti cerere de urgentare a redactarii hotararii aratand faptul ca desi executorie pe program vi se refuza acest drept si in lipsa hotararii nu puteti apela la un executor spre a o pune in executare silita. Mai mult decat atat nu puteti face, eventual dovezi (mail uri, sms uri in care cereti accesul conform programului si vi se refuza) pt apel.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
desi nu e o practica unitara, se poate obtine incuviintare pt executare in baza unui certificat de grefa.
[ link extern ]
sigur ca e bine sa aibahotararea, dar nu stim cat timp a trecut de la pronuntare, poate e in termen si nu se justifica o cerere de urgentare. Oricum ii doare undeva.

Alte discuții în legătură

Sentinta nemotivata de mai mult de 5 luni Cris1971 Cris1971 Buna ziua, ce ma sfatuiti sa fac in cazul in care sentinta de marire pensie intretinere nu a fost motivata inca? Am trimis inscris in care am cerut respectuos ... (vezi toată discuția)
Certificat de grefă Ela S Violeta Ela S Violeta Se poate scoate certificat de grefa pentru o hotărâre judecătorească care întârzie sa fie redactata? De asemenea dacă se poate obține acel certificat , ... (vezi toată discuția)
Motivarea sentintei- in cat timp de la ultimul termen? macmillan macmillan Exista vreun termen privind motivarea sentintei? In 22 iulie a fost ultimul termen iar de atunci nu am primit nici o instiintare iar pe site apare doar ... (vezi toată discuția)