avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Certificat de grefă
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Certificat de grefă

Se poate scoate certificat de grefa pentru o hotărâre judecătorească care întârzie sa fie redactata? De asemenea dacă se poate obține acel certificat , exista șansa ca hotărârea sa fie pusă sub executare ? Este vorba de o hotărâre civilă de divort + pensie alimentara + program vizita minor
Ultima modificare: Marți, 10 Martie 2020
Ela S Violeta, utilizator
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 19:59, 10 Martie 2020
Doar hotararea definitiva legalizata se poate poate pune in executare!
Formulati o cerere de urgentare a redactarii!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta nemotivata de mai mult de 5 luni Cris1971 Cris1971 Buna ziua, ce ma sfatuiti sa fac in cazul in care sentinta de marire pensie intretinere nu a fost motivata inca? Am trimis inscris in care am cerut respectuos ... (vezi toată discuția)
Copie de pe minuta gross405 gross405 Buna ziua Am divortat, dar hotararea judecatoreasca nu a fost redactata inca. In urma divortului unul din copii respectiv baiatul care are 12 ani, m ia fost ... (vezi toată discuția)
Primire decizie judecatoreasca dan944 dan944 Acu 2 luni am castigat un proces civil mi sa spus sa astept decizia acasa dar nu am primit nimic.Ce sa fav? (vezi toată discuția)