Buna ziua!
Locuiesc la ultimul etaj al unui bloc de apartamente si doresc sa izolez termic placa de beton din pod.
Imi trebuie acordul a 50%+1 din locatarii blocului sau doar de la Comitetul asociatiei?
Multumesc!
E un pic mai complicat, e nevoie de o autorizatie de construire, pentru o asemenea modificare. Nu ati vazut ce s-a intimplat la Constanta , unde un bloc a luat foc ?
Mulțumesc pentru răspuns, dar eu nu prea vad legătură. Eu nu vreau sa construiesc nimic. Vreau doar sa izolez plafonul cu vata minerala. Este ignifuga și nu modific cu nimic podul blocului.
latka a scris:
E un pic mai complicat, e nevoie de o autorizatie de construire, pentru o asemenea modificare. Nu ati vazut ce s-a intimplat la Constanta , unde un bloc a luat foc ?
ynocentta
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Podul este parte comuna
Conform disp L nr 196/2018 asociatia d eproprietari se infiinteaza cu scopul administrarii si asigurarii starii tehnice a partii comune de condominiu constructii si instalatioi
Pentru interventia pe care o doriti datorita costurilor,este necesar acordul asociatiei de proprietari exprimat prin hotararea participantilor la adunarea generala care sa prevada si sursa de finantare
Dupa obtinerea acordului asociatiei de proprietari este necesar sa obtineti proiect tehnic si autorizatie construire care sa fie consemnate in cartea tehnica a cosntructiei
Pod la mansarda
Bogdan_Escu
Buna ziua,
Am cumparat recent un apartament situat la mansarda unui bloc, (p+6+m) dintr-un cartier rezidential nou.
Deasupra palierului de mansarde (14 la ... (vezi toată discuția)