avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... certificat inmatriculare auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

certificat inmatriculare auto

As dorii sa stiu actul normativ care reglementeaza forma si continutul certificatelor de inmatriculare auto! Cat mai urgent!
Multumiri anticipate!
Cu stima,
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 11:06, 25 Ianuarie 2010
Vedeti Ordinul nr. 1454/2006 privind forma, dimensiunile si continutul certificatului de inmatriculare si ale celui de inregistrare, emis de Ministerul Administratiei si Internelor, publicat in M.Of. 822/5.10.2006

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrari mopede film film Lucrez intr o Primarie si am primit dispozitie sa inregistrez vehicule nesupuse inmatricularii. Doresc sa stiu care este legea actualizata care reglementeaza ... (vezi toată discuția)
Judecatorii si legea lalaaaaaaa lalaaaaaaa Buna ziua, As avea o intrebare.. Am formulat contestatie la executare impotriva unui pv cnadnr din 2011 ( mi-a fost comunicat la o alta adresa, nu am ... (vezi toată discuția)
Certificat de inmatriculare nou sau duplicat - solutie optima afremcristi1972 afremcristi1972 vreau sa schimb certificatul de inmatriculare vechi cu unul nou pentru a nu mai aparea seriile de anvelope dar nu stiu cum sa al dau pierdut deteriorat si ce ... (vezi toată discuția)