avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Declararea veniturilor in tari diferite
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Declararea veniturilor in tari diferite

Buna ziua,

In ultimii ani am trait in mai multe tari si ca urmare am tax ID in 3 tari. Este legal sa declar venturi diferite in tari diferite?

De exemplu am un cont la un broker deschis din perioada in care ma aflam in Romania deci tara de rezidenta este Romania, un business cu un produs lansat pe Amazon pe care l-am creat cand ma aflam in Franta si acum muncesc pentru o companie din Canada.

Este legal sa declar cele 3 venituri in 3 tari diferite? Mentionez ca primele 2 sunt venituri pasive relativ mici, de cateva mii de euro pe an.

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Impozit pentru venituri din stocuri de imagine ContSters124087 ContSters124087 Buna seara, care sunt procedurile pentru a declara veniturile obtinute in calitate de persoana fizica din vanzarea online de imagini prin intermediul ... (vezi toată discuția)
Rca incheiat in romania pentru o masina inmatriculata in italia. inselaciune sau raspundere civila delictuala? alex_007 alex_007 Buna ziua, Am si eu o speta mai ciudata şi mi-ar prinde bine cateva sfaturi. O persoana incheie un rca in romania pentru o masina inmatriculata in italia. ... (vezi toată discuția)
Venituri din investitii din strainatate eduardrosianu eduardrosianu Buna ziua, am urmatoarea speta: pf rezident roman detine conturi/fonduri la o banca/broker de investitii din Elvetia. Acest broker face plasamente pt client in ... (vezi toată discuția)