avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... impozit pentru venituri din stocuri de imagine
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

impozit pentru venituri din stocuri de imagine

Buna seara,

care sunt procedurile pentru a declara veniturile obtinute in calitate de persoana fizica din vanzarea online de imagini prin intermediul site-urile de specialitate din afara tarii noastre

multumesc anticipat pentru raspuns,
oana B-).
Cel mai recent răspuns: ContSters124087 , utilizator 12:15, 3 Februarie 2010
OanaEugenia a scris:
care sunt procedurile pentru a declara veniturile obtinute in calitate de persoana fizica din vanzarea online de imagini prin intermediul site-urile de specialitate din afara tarii noastre.

Buna ziua,
Depinde de mai multi factori:
- cine va plateste (unde are rezidenta fiscala),
- locul unde se face plata,
- daca PF (Dvs) face repetat si regulat aceste incasari.

Reveniti cu amanunte
Cu stima,
Buna ziua,

- colaborez cu 6 agentii de stocuri diferite cu rezidenta fiscala in: Canada, SUA, Noua Zeelanda, Ungaria si Franta.
- platile se fac in doua conturi electronice - PayPall si MoneyBookers, din conturile electronice eu ii distribui in doua conturi bancare (BT si BCR)
- incasarile lunare sunt in medie de 300 de dolari

multumesc frumos,
oana

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furnizor extern - sua drbarbu drbarbu De cativa ani cumpar servicii de gazduire a website-urilor de la o firma din SUA. Pentru fiecare plata facuta, contabila imi calculeaza un impozit pe care il ... (vezi toată discuția)
Taxe e-onrc mult prea mari !! certificatul digital nu prea ajuta themasterpc themasterpc Buna ziua, Nu as vrea sa incep cu \"traim in Romania si asta ne ocupa tot timpu'\" , dar nu pot altcumva. Cum este posibil ca taxele pentru cererea de ... (vezi toată discuția)
Cont bancar pfa anamariamorogan anamariamorogan Buna, De curand am devenit PFA. Va rog sa imi spuneti daca prin lege sunt obligata sa am un cont bancar pe persoana fizica sau juridica. Ma gandesc ca ar fi ... (vezi toată discuția)